We kunnen er niet meer om heen:

We moeten anders omgaan met onze bronnen en grondstoffen op deze aardbodem. Ook onze visie op afval verandert voorgoed: afval is een basismateriaal voor recyclage. Deze levensbelangrijke filosofie vertaalt zich ook in onze artikelen.

Zo focust de DOPPERFLES op een droom: schoon water in elke oceaan, uit elke kraan. Water is absoluut noodzakelijk voor al het leven op aarde, toch belandt elk jaar 8 miljard kilo plastic in onze oceanen.

Daar werkt HANDED BY dan weer op verder. Dit leidende merk in handgemaakte gevlochten manden, tassen en woonaccessoires gebruikt bamboe maar ook gerecycleerd plastic als basismateriaal zodat het milieu zo min mogelijk belast worden.

Ook de UHMMBOX helpt ons om de plastic berg te verminderen. Deze moderne lunch- of bewaartrommel is het resultaat van een uniek uitvouwbaar systeem gecombineerd met duurzaamheid. De Uhmm box kan in de magnetron, koelkast of diepvries. Zo maken we niet-recycleerbaar verpakkingsmateriaal overbodig en helpen we de natuur dus weer een handje.

GREENPAN gaat dan vooral de strijd aan tegen de CO2 uitstoot bij het aanbrengen hun keramische laag die uit natuurlijke materialen bestaat en dus onschadelijk is. Het aanbrengen van deze keramische antikleeflaag gebeurt bij lage temperaturen wat zorgt voor 60% minder CO2-uitstoot dan bij het aanbrengen van een traditionele antikleeflaag. (PANNENKOEKENPAN STOCKHOLM -20%, tot eind maart of zo lang de voorraad strekt)

En tot slot willen wij bij INDESI deze nieuwe artikelen in ons gamma extra steunen tijdens de maanden maart/april/mei. Tijdens deze maanden ontvangt u namelijk een extra joyn punt van INDESI wanneer u geen plastic zak nodig hebt.

Samen verkleinen we zo weer een beetje meer onze ecologische voetafdruk.Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.


INDESI weetjes